perjantai 8. syyskuuta 2017

Back To The Roots


      Hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin alkujuurilla.

Lähde: 1

Back To The Roots on Suomenna kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraatiota ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Se tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. 


Back To The Roots- sarjassa on kolme shampoota;




Exfoliating Shampoo (kuvassa vasemmalla)
on kuoriva ja kosteuttava shampoo. Se sisältää luomuriisirakeita, sekä maitohappoa, jotka kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Sopii hyvin ymös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä bergamotin tuoksu. pH5. 

Käytetään kuten tavallista shampoota.


Clarifying Shampoo (keskellä)
 on tehokkaasti puhdistava, tasapainottava shampoo, joka sisältää virkistävää ja viilentävää mentolia. Ehkäisee hilseen muodostumista ja vähentää hiuspohjan ärsytystä. Sopii rasvoittuville hiuksille. Raikas rosmariinin tuoksu. pH5. 

Käytetään kuten tavallista shampoota. 


Balancing Shampoo (oikealla)
on rauhoittava shampoo, joka sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa ja sopii hyvin herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittava laventelin tuoksu. pH5.

Käytetään kuten tavallista shampoota. 


Sekä hoitoaine, hiusvesi ja hoitovoide;



Stimulating Conditioner (kuvassa vasemmalla)
on hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine. Mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa antaen samalla raikkaan tuoksun. Poistaa sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta. pH4.5.

Käyttö pikahoitoaineena: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Huuhdellaan huolellisesti.
Tehohoitona: Levitä reilusti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. 

Nourishing Scalp Cream (keskellä)
on hiuspohjaan jätettävä kosteuttava hoitovoide. Sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia öljyjä. Rauhoittava laventelin tuoksu. pH5.5.

Hiero pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Ei huuhdella.

Revitalizing Hair Tonic (oikealla)
on teepuuöljyä sisältävä virkistävä hiusvesi, joka ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, mentoli stimuloi ja viilentää. Raikas teepuuöljyn tuoksu. pH4.5.

    
Levitä tarpeen mukaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, ei huuhdella.


Saimme koulussa käyttää Back To The Roots tuotteita, kun pesimme toistemme hiuksia. Tuotteen ovat todella virkistäviä ja hoitavia.



Ennen
 









-Suvi :)


Lähteet: www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots KC Professional nettisivut, netistä otetun kuvan alapuolella lähde linkkinä numeron alla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuksia

Ensimmäisenä näytösmeikki: Tein näytösmeikin Loisto-konserttiin. Asiakas halusi pinkkiä ja tumman harmaata luomille, rajaukset cat ...