maanantai 4. syyskuuta 2017

Color Mask


Color Mask on Suomen suosituin väripigmenttiä sisältävä tuotesarja. Se on kehitetty vastaamaan värjättyjen hiusten haasteisiin; hoitamaan käsiteltyjä hiuksia, ylläpitämään väri sekä mahdollistamaan niin hienovaraiset kuin radikaalitkin sävymuutokset.

Color Mask - Shampoo
                                   
Lähde: 1
                                  
Color Mask shampoo on väriä ylläpitävä shampoo.
Sen hellästi pesevä SLS- ja SLES-vapaa koostumus suojaa hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia. Shampoon sisältämät väripigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä. Sisältää myös UV-suojan. 
Tuotetta voi suositella asiakkaalle, etenkin silloin, kun värin pysymisessä on haasteita, mutta myös silloin, jos asiakas haluaa jotain pientä muutosta kokeilla. 

Sävyjä tuoteperheeseen kuuluu 6;
Platinum: väriä ylläpitävä shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille. Antaa hopean hohtoa vaaleisiin hiuksiin sekä ylläpitää viielää sävyä.
Pearl: ylläpitää hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia. 
Beige: ylläpitää hiusväriä.
Brown: ylläpitää tummempaa hiusväriä.
Golden Copper: väriä ylläpitävä vaaleille hiuksille. Ylläpitää lämpöistä kultakuparista vivahdetta hiuksissa. 
Red: ylläpitää hiusväriä.

Käyttö:
Platinum shampoo levitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, kammataan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhdellaan huolellisesti.
Muissa shampoissa, levitetään märkiin hiuksiin, jotta shampoon sisältämä pigmentti leviää tasaisesti. Hierotaan shampoota käsien välissä ennen hiuksiin levittämistä , jotta se vaahdottuu ja levittyy kaikkialle tasaisesti. Pitkissä hiuksissa vaahdotus muutamassa erässä. 

Color Mask - Hoitoaine
Lähde: 2

Sävyttävä tehohoitoaine, joka ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä. Sisältää B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Antavat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. 

Color Mask tehohoitoa voidaan käyttää värjättyjen hiusten sävyn virkistämiseen, sävyn tummentamiseen sekä luonnostaan vaaleiden hiusten kevyeen sävyttämiseen, sävyn tasoittamiseen ja kirkastamiseen.

Saatavana kattava valikoima sävyjä, joita voidaan myös sekoittaa keskenään. 
Sarjassa on 16 eri sävyä;
Platinum, Vanilla, Pearl, Honey, Golden Copper, Caramel:
Vaaleammille hiuksille.

Latte, Toffee, Chocolate, Graphite, Copper, Orange:
Keskitummille hiuksille.

Red, Plum, Coffee ja Black:
Tummille hiuksille.

Toki kaikkia voi sekoitella että saa oikean värin aikaan.
Color Mask hoitoaineet eivät vaalenna hiusta, vaan sävyttävät ja ylläpitävät väriä.

Käyttö:
Levitetään tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kammataan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Huolellinen huuhtelu. Käytetään viikoittain tai useammin, kun halutaan syvempi lopputulos. Mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitetaan, sitä voimakkaampi lopputulos on. Muista suojahanskat.


Itselleni käytettiin Pearl shampoota ja Pearl hoitoainetta. Väri ei tarttunut sillä hiuksiani ei ole aiemmin värjätty.



-Suvi :)


Lähteet: KC Professional nettisivut (https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask)
              Kuvien alla lähde numeron alla linkkinä, ne myös KC:n nettisivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuksia

Ensimmäisenä näytösmeikki: Tein näytösmeikin Loisto-konserttiin. Asiakas halusi pinkkiä ja tumman harmaata luomille, rajaukset cat ...