sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Tyylit

Jokaisen tyyli on yksilöllinen, ja se kertoo ihmisestä aina jotain. Tyylejä on paljon ja erilaisia, ja jokaisella tyylillä on tiettyjä ominaisuuksia. Tässä joitain esimerkkejä.


Luonnollinen tyyli:

Luonnollisessa tyylissä pukeutuminen on yksinkertaista, rentoa ja käytännöllistä. Tyylin värit ovat hyvin maanläheisiä. Materiaaleissa suosii luonnonmateriaaleja, kuten pellava, villa, puuvilla jne. Asusteita on minimaalisesti ja ne ovat rentoja ja luonnollisia, koruissa ei ole säihkettä. Usein myös iso huivi rennosti kaulalla.
Hiukset ovat käytännölliset, helposti laitettavat.

x
Klassinen tyyli:

Klassisessa tyylissä pukeutuminen on tyylikästä ja laadukasta, erittäin hyvin istuvia vaatteita. Asusteet ovat myös laadukkaita. Hiukset suorana auki tai nutturalla, luonnolliset värit.

x

Dramaattinen tyyli:

Dramaattinen tyyli on näyttävä, ja vaateväreissä kirkkaat värit sekä musta isossa osassa. Asusteissa sama linja kuin vaateissa, näyttäviä, isoja, joissa mielenkiintoisia yksityiskohtia. Hiuksissa räväkät värit ja musta, kampaukset erikoisia.

x

Romanttinen tyyli:

Romanttinen tyyli on pehmeä ja pastellinen sävyinen. Vaatteissa materiaalit ovat pehmeitä ja laskeutuvia. Asusteissa on kauniita yksityiskohtia, ne ovat kaarevia ja naisellisia. Kampauksissa pehmeys, ja kiharat ja nutturat ovat yleisiä, sekä erilaiset hiuskoristeet.

x


Mitä tyyliä itse edustat? 

- Sanoisin itse edustavani eniten luonnollista tyyliä, vähän muokattuna. Käytän yksinkertaisia 
  vaatteita, aika maanläheisiä värejä. Hiuksissa tykkään yksinkertaisesta ja helposta, toki juhliin laitan
  paremmin. 


Muotihoroskooppi Kauris:

"Kauriin tyyli näyttää vaivattoman tyylikkäältä, mutta on tarkan harkinnan lopputulos. Vain paras laatu kelpaa sinulle. Rakastat luksusmerkkejä ja tietoisuutta vaatteen arvokkuudesta, vaikka se olisi hillitty. Pidät sinisen ja violetin sävyistä, joita raikastat valkoisella."


Oikeastaan ainoa mikä minun kohdallani pitää paikkansa, on että pidän sinisen ja violetin sävyistä. Muuten aikalailla kaikki kohdat olivat väärin. 



-Suvi :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuksia

Ensimmäisenä näytösmeikki: Tein näytösmeikin Loisto-konserttiin. Asiakas halusi pinkkiä ja tumman harmaata luomille, rajaukset cat ...